ENEN
Tots els pobles

Inici> producte > Màquina expenedora de verificació d'edat

Màquina expenedora de vape de verificació d'edat del verificador d'identificació de pantalla gran AFEN de 50 polzades

01
主 图 3
3
Investigació


AF-8C_02

AF-8C_03

Informació bàsica

aplicació:

La dimensió del model(alçada amplada profunditat) 1933 * 1009 * 892 mm, el seu pes (sense acceptador d'efectiu/moneda/targeta)340kg, és adequat per operar

fàbriques, oficina edificis, residència, aeroports, estació i altres ocasions interiors i exteriors.

Arrencada del motor:

La tensió del model CA 100-240V/50-60HZ.

Àmbit de venda:

El seu canal de càrrega, espiral tipus,iTems voluntat caiguda del ranura després del pagament. Aquest model no té funció de refrigeració,és apte per vendre no requereix refrigeració matèries primeresproductes bàsics lleugers (com ara cigarrets electrònics, vape, píndoles envasades, preservatius, teixits, etc.). 

Capacitat del contenidor:

El seu canal de càrrega,espiral tipus, la quantitat estàndard of ranuras és 48(capes * 8 ranures). El canal de càrrega és ajustable, allà són 192-720  matèries primeres es pot col·locar segons la mida de les mercaderies.

Experiència de compra:

És una pantalla de 50 polzades, una secció de compres, la pantalla d'interacció intel·ligent, compatible amb la funció del carretó de la compra, diversos mètodes de pagament i una compra convenient.

La secció de publicitat, informació i promocions multimèdia, publicació remota amb programari de gestió intel·ligent.AF-8C_01

AF-8C_04

AF-8C_05

Personalització de la màquina

Estructura i maquinari:

1. Fuselatge gruixut, fuselatge d'acer integrat, xapa d'acer recoberta amb pintura anticorrosió.

2.Segell de la porta d'aïllament de PVC, a prova de pols, a prova d'aigua i temperatura aïllant dins i fora de la màquina, més estalvi energètic i eficient.

3.La base de la nostra màquina es pot desmuntar i substituir de manera independent, oferim diverses opcions per a la base.

Disseny destacat:

1. Suport de protecció d'apagat.

2.La funció de detecció de productes bàsics a la part inferior de la màquina.

3.Entrada antirobatori, acceptador d'efectiu/moneda, taquiller de seguretat.

Configuracions de pagament:

1.Efectiu, monedes, pagaments amb targeta compatibles, adoptant un disseny estàndard MDB internacional i admet diversos estàndards internacionals per a moneda estrangera.

2. Admet la verificació d'identificació, la funció de verificació d'edat, és adequat per vendre cigarrets electrònics, vape, cigarro,la medicina,etcètera

3.La màquina equipada amb càmera de seguiment, el seu pagament seria segurr.

Tota la màquina i el detall, professional i d'alta qualitat.


所有通用

Solucions de venda automàtica rendibles

Solucions de programari:

AFEN Sistema intel·ligent de servei SAAS

Sistema de servei icloud de telemetria, gestió remota, gestió de programari fàcil i operació remota intel·ligent, és gratuït per sempre després de comprar la màquina.

Les seves principals funcions inclouen,

1. Seguiment en temps real

2.Videovigilància

3.Configuracions de funcionament

4.Alarma d'errors

5.Anàlisi estadístic

6.Avaluació de la renda

7.Configuració de la promoció

8.Configuració de la publicitat

9.APLICACIÓ Mòbil

Solucions de pagament:

A més de les configuracions bàsiques d'efectiu, moneda i acceptador de targetes,  la verificació d'identificació, funció de verificació d'edat.

Més important encara, el pagament amb telèfon mòbil que la versió estàndards internacionals i altres pagaments sense efectiu,

concretament, el codi QR, la cara-escaneig/ empremta digital, NFC i altres funcions de pagament es poden personalitzar i desenvolupar mitjançant l'acoblament amb tercers.

Servei AFEN:

1. El nostre servei complet, prevenda, pagament i enviament, postvenda.

2.Prevenda, només la guia, específicament, elecció del model, configuracions del model, personalització de programari i funcions, personalització de pagament.

3. Pagament i enviament, negociem un pla.

4. Postvenda, inclosa la nova guia d'operació de la màquina (maquinari i programari de gestió), resolució de problemes remots i guia de reparació,actualització de la màquina i suport tècnic, suport de peces de recanvi, formació independent de manteniment i reparació.

5.Els nostres recursos de servei, l'equip (gerent de comptes, enginyer de maquinari i programari), la cooperació (curs de vídeo i pdf, orientació en línia, orientació sobre el terreny).


Productes relacionats

ENVIAR MISSATGE

WhatsApp
Correu electrònic