ENEN
Tots els pobles

Inici> producte > Distribuïdor automàtic de cafè

AF-NCF-4N(V10) Mini màquina expenedora de cafè d'oficina

5
Investigació

Negoci de venda de cafè

Màquina expenedora de cafè AFEN VS cafe,i en comparació amb els companys,tenim els següents avantatges:

Negoci eficient i de baix cost,mEn definitiva, costos de lloguer i mà d'obra molt més baixos,it'És adequat per operar en edificis d'oficines, escoles secundàries i universitats, aeroports i estacions, etc.El tipus de sobretaula és especialment adequat per a aplicació interior.

Només es necessita el temps més ràpid per fer una tassa de cafè 60 segons, normalment només triga 60 a 72 segons per obtenir una tassa de beguda de cafè personalitzada, producció d'una sola clau totalment automàtica, còmoda i ràpida.

procés de producció estandarditzat,tEl gust i la qualitat de la beguda del cafè sempre poden ser estables.

Sabors personalitzats, hi ha molts sabors diferents de begudes de cafè a la màquina per triar, a més, llet o no, dolçor, mida de la tassa, etc., els consumidors poden triar lliurement.

Finalment, les nostres màquines tenen una millor estabilitat, seguretat i pràctica entre els seus companys a causa de les peces d'alta qualitat i el procés de producció d'alt nivell.


Màquina de cafè destacada

Especificació:

1. Màquina de cafè de gra a tassa, cafè acabat de mòlt i begudes de cafè calent.

2.Cappuccino, latte, espresso, cafè blanc, moka, llet de xocolata, cacau amb llet, etc., més de 20 begudes per triar.

3. Potència de calefacció 3000W, fent temps60-72segons, la capacitat 80-100 tasses,80-100 tapes (opcional), 7-16 g de gra de cafè s'utilitzen per a cada elaboració de cafè.

El processament:

1. Remull previ del gra de cafè,iMillora l'eficiència d'extracció, millora el gust del cafè.

2. Axtret per alta pressió i alta temperatura, la pressió és de 9 bar, és la pressió d'extracció d'or, la lactona del cafè està totalment emulsionada, el sabor és més suau i sedós. La temperatura a 92 ℃, la millor temperatura de l'aigua per al cafè, aigua precisa i contínua control de temperatura per mantenir l'elaboració del cafè.

3. Diversos ingredients es distribueixen ràpidament, el pes del gra de cafè per a cada tassa es controla estrictament per garantir el millor sabor.

Disseny destacat:

1.Tot d'acer gruix el fuselatge,pany electrònic de la porta.

2. Finestra de vidre de visualització.

3. Un gran magatzem d'emmagatzematge de mongetes,3 caixes grans d'aliments per a diferents pols instantània.

4.Esmolador de ganivets pla suís, les partícules de mòlta tenen un gruix uniforme i la qualitat de l'extracció del cafè es millora. La vida útil de la peça arriba a 750000 vegades.

5. Dispensació automàtica de tasses i tapas, admet la producció contínua begudes de cafè durant molt de temps.

6. Agitar intel·ligent a la tassa, admet la funció d'auto-neteja.


Solucions de venda automàtica rendibles

Solucions de programari:

AFEN Sistema intel·ligent de servei SAAS

Sistema de servei icloud de telemetria, gestió remota, gestió de programari fàcil i operació remota intel·ligent, és gratuït per sempre després de comprar la màquina.

Les seves principals funcions inclouen,

1. Seguiment en temps real

2.Videovigilància

3.Configuracions de funcionament

4.Alarma d'errors

5.Anàlisi estadístic

6.Avaluació de la renda

7.APLICACIÓ Mòbil

Solucions de pagament:

A més de les configuracions bàsiques d'efectiu, moneda, acceptador de targetes, el pagament amb telèfon mòbil que la versió estàndards internacionals i altres pagaments sense efectiu, específicament, el codi QR, la cara-escaneig i altres funcions de pagament es poden personalitzar i desenvolupar mitjançant l'acoblament amb tercers.

Servei AFEN:

1. El nostre servei complet, prevenda, pagament i enviament, postvenda.

2.Prevenda, només la guia, específicament, elecció del model, configuracions del model, personalització de programari i funcions, personalització de pagament.

3. Pagament i enviament, negociem un pla.

4. Postvenda, inclosa la nova guia d'operació de la màquina (maquinari i programari de gestió), resolució de problemes remots i guia de reparació,actualització de la màquina i suport tècnic, suport de peces de recanvi, formació independent de manteniment i reparació.

5.Els nostres recursos de servei, l'equip (gerent de comptes, enginyer de maquinari i programari), la cooperació (curs de vídeo i pdf, orientació en línia, orientació sobre el terreny).


Productes relacionats

ENVIAR MISSATGE

WhatsApp
Correu electrònic