ENEN
Tots els pobles

Inici> producte > Màquina expenedora d'aliments

Màquina expenedora de menjar calent AF-CEL-54C(V22)+MW amb forns de microones

12
Investigació

AF-54C+MW_01

AF-54C+MW_02

AF-54C+MW_03

Negoci de venda de menjar calent

Màquina expenedora de menjar calent, és un restaurant intel·ligent,cuina intel·ligent, això pot vendre de 60 a 160 caixes de menjar, és adequat per vendre pizza, hamburgueses, gossos calents, patates fregides, dinar de caixa, menjar per emportar, etc.

És adequat per operar en edificis d'oficines, campus escolars, fàbriques, etc,pots desenvolupar el negoci relacionat amb esmorzar, dinar, menjar ràpid en aquests llocs.

Pel que fa als costos de lloguer i mà d'obra, el cost operatiu d'una màquina hauria de ser molt inferior al d'un restaurant en el mateix període de temps.

A més, l'estratègia d'ubicació és flexible, l'estratègia empresarial de càtering també és flexible, es poden gestionar diverses màquines amb només una petita quantitat de mà d'obra. El funcionament de la màquina pot cobrir més ubicacions i afectar més grups de consumidors, i pot haver-hi ringressos totals de la publicitat multimèdia en pantalla gran taca.


AF-54C+MW_04

AF-54C+MW_05

Configuracions de la màquina

El seu canal de càrrega, principalment el tipus de cinta transportadora, els articles es lliuren sense problemes amb el sistema de lliurament de l'ascensor. La seva configuració del sistema de refrigeració, la temperatura es pot ajustar de manera flexible entre 4 ℃ i 25 ℃, és adequat per vendre diversos menjar ràpid (com ara menjar de fleca). , entrepà, pizza, hamburguesa, etc.).

És una pantalla de 22 polzades, una secció de compres, la pantalla d'interacció intel·ligent, la funció de carretó de la compra compatible, diversos mètodes de pagament i una compra convenient.

Forn de microones separat, es poden escalfar més aliments alhora.


所有通用

Solucions de venda automàtica rendibles

Solucions de programari:

AFEN Sistema intel·ligent de servei SAAS

La part de la màquina expenedora

Sistema de servei icloud de telemetria, gestió remota, gestió de programari fàcil i operació remota intel·ligent, és gratuït per sempre després de comprar la màquina.

Les seves principals funcions inclouen,

1. Seguiment en temps real

2.Videovigilància

3.Configuracions de funcionament

4.Alarma d'errors

5.Anàlisi estadístic

6.Avaluació de la renda

7.Configuració de la promoció

8.Configuració de la publicitat

9.APLICACIÓ Mòbil

Solucions de pagament:

A més de les configuracions bàsiques d'efectiu, moneda, acceptador de targetes, fins i tot la verificació d'identificació, l'opció de funció de verificació d'edats.

Més important encara, el pagament amb telèfon mòbil que la versió estàndards internacionals i altres pagaments sense efectiu,

concretament, el codi QR,cara-escaneig/ empremta digital, NFC i altres funcions de pagament es poden personalitzar i desenvolupar mitjançant l'acoblament amb tercers.

Servei AFEN:

1. El nostre servei complet, prevenda, pagament i enviament, postvenda.

2.Prevenda, només la guia, específicament, elecció del model, configuracions del model, personalització de programari i funcions, personalització de pagament.

3. Pagament i enviament, negociem un pla.

4. Postvenda, inclosa la nova guia d'operació de la màquina (maquinari i programari de gestió), resolució de problemes remots i guia de reparació,actualització de la màquina i suport tècnic, suport de peces de recanvi, formació independent de manteniment i reparació.

5.Els nostres recursos de servei, l'equip (gerent de comptes, enginyer de maquinari i programari), la cooperació (curs de vídeo i pdf, orientació en línia, orientació sobre el terreny).


Productes relacionats

ENVIAR MISSATGE

WhatsApp
Correu electrònic