ENEN
Tots els pobles

Inici> producte > Micromercat intel·ligent

Màquina expenedora combinada d'aperitius AF-60GC4

01
Investigació

AF-60GC4-

Negoci de venda de cafè

Nous canals per a begudes de cafè, equips d'autoservei de begudes instantànies.

En comparació amb la botiga de begudes tradicional, aquest és un negoci molt més baix i més flexible, adequat per operar en edificis d'oficines, escoles, hospitals, etc. A més, ocupa una àrea petita i es pot col·locar de manera flexible i amb poca mà d'obra. pot gestionar diverses màquines.Finalment,pot haver-hi ingressos per lloguer d'un spot publicitari multimèdia en pantalla gran.

La màquina expenedora combinada també pot vendre aperitius i begudes envasades, aquest model és més popularA més, la part de la màquina de cafè es pot substituir per una màquina de cafè acabada de mòlta segons la vostra demanda.


AF-60GC4-外贸详情_01

AF-60GC4-外贸详情_02

Disseny destacat

1.4 begudes instantànies calentes i 4 fredes, cofee, xocolata, llet, te de bombolles, suc, aigua, etc., es poden fer diversos sabors de begudes instantànies.

2.4 lcaixa de menjar argees per a diferents pols instantània.

3. Dispensació automàtica de tasses, suporta la producció contínua de begudes durant molt de temps.

4. Agitar intel·ligent a la tassa, admet la funció de neteja amb un sol clic.

5.La màquina expenedora combinada també pot vendre aperitius i begudes envasades, la tassa de fideus a la part d'aperitius i begudes i aigua calenta d'una altra part, la combinació és una bona estratègia de productes bàsics.


所有通用

Solucions de venda automàtica rendibles

Solucions de programari:

AFEN Sistema intel·ligent de servei SAAS

Sistema de servei icloud de telemetria, gestió remota, gestió de programari fàcil i operació remota intel·ligent, és gratuït per sempre després de comprar la màquina.

Les seves principals funcions inclouen,

1. Seguiment en temps real

2.Videovigilància

3.Configuracions de funcionament

4.Alarma d'errors

5.Anàlisi estadístic

6.Avaluació de la renda

7.Configuració de la promoció

8.Configuració de la publicitat

9.APLICACIÓ Mòbil

El programari de gestió també s'aplica a la màquina combinada.

Solucions de pagament:

A més de les configuracions bàsiques d'efectiu, moneda i acceptador de targetes,el codi QR del telèfon mòbil les funcions de pagament es poden personalitzar i desenvolupar mitjançant l'acoblament amb tercers.

Servei AFEN:

1. El nostre servei complet, prevenda, pagament i enviament, postvenda.

2.Prevenda, només la guia, específicament, elecció del model, configuracions del model, personalització de programari i funcions, personalització de pagament.

3. Pagament i enviament, negociem un pla.

4. Postvenda, inclosa la nova guia d'operació de la màquina (maquinari i programari de gestió), resolució de problemes remots i guia de reparació,actualització de la màquina i suport tècnic, suport de peces de recanvi, formació independent de manteniment i reparació.

5.Els nostres recursos de servei, l'equip (gerent de comptes, enginyer de maquinari i programari), la cooperació (curs de vídeo i pdf, orientació en línia, orientació sobre el terreny).


Productes relacionats

ENVIAR MISSATGE

WhatsApp
Correu electrònic