ENEN
Tots els pobles

Inici> producte > Màquina expenedora de subministraments mèdics

AFEN Vending Locker per a articles de diferents mides

1
2
3
4
5
Investigació

AFEN详情页-ADEN19_03

Negoci de taquilles de venda automàtica 

D'una banda, taquí hi ha diversos models (19,27,40,64,80, XNUMX, XNUMX unitats) per a la vostra referència, podem proporcionar el model amb una estructura personalitzada segons les vostres demandes(la mida de les mercaderies).

D'altra banda, wi també pot proporcionar el model amb refredament o calefacció function segons el vostre negoci. El model amb funció de refrigeració és adequat per a la venda de verdures, fruites, llet fresca, flors, etc., el model amb funció de calefacció és adequat per a la venda de diversos aliments calents i menjar ràpid, com ara gossos calents, hamburguesa, pizza, dinar de caixa, menjar per emportar, etc.

Finalment, l'armari de venda automàtica també es pot aplicar a diversos negocis no alimentaris, com ara medicaments, productes d'higiene, salut i cura personals, etc., és especialment adequat per a la venda d'alguns articles de gran mida.


AFEN详情页-ADEN19_05

Configuracions de la màquina

Estructura:

1. Aproducció i processament senzills, estructura senzilla,ldegut cost.

2. Fuselatge gruixut, fuselatge d'acer integrat,la xapa d'acer recoberta amb pintura anticorrosió.

3.Porta de vidre antirobatori gruixuda.

4.Es pot combinar fàcilment amb altres màquines expenedores.

Disseny destacat:

1.L'armari de venda es pot miniaturitzar, és fàcil de transportar, té una gamma més àmplia d'aplicacions.

2.El model sense funcions de refrigeració i calefacció pot consumir menys d'1KWh d'electricitat al dia.

3.La seva estructura és senzilla i bàsicament no hi ha problemes en el negoci.

4. No té restriccions sobre el tipus i l'embalatge de les mercaderies, i es pot vendre qualsevol article que es pugui acomodar dins de la mida de la unitat.


01 (2)

Solucions de venda automàtica rendibles

Solucions de programari:

AFEN Sistema intel·ligent de servei SAAS

Sistema de servei icloud de telemetria, gestió remota, gestió de programari fàcil i operació remota intel·ligent, és gratuït per sempre després de comprar la màquina.

Les seves principals funcions inclouen,

1. Seguiment en temps real

2.Videovigilància

3.Configuracions de funcionament

4.Alarma d'errors

5.Anàlisi estadístic

6.Avaluació de la renda

7.Configuració de la promoció

8.Configuració de la publicitat

9.APLICACIÓ Mòbil

Solucions de pagament:

A més de les configuracions bàsiques d'efectiu, moneda, acceptador de targetes, fins i tot la verificació d'identificació, l'opció de funció de verificació d'edats.

Més important encara, el pagament amb telèfon mòbil que la versió estàndards internacionals i altres pagaments sense efectiu,

concretament, el codi QR,cara-escaneig/ empremta digital, NFC i altres funcions de pagament es poden personalitzar i desenvolupar mitjançant l'acoblament amb tercers.

Servei AFEN:

1. El nostre servei complet, prevenda, pagament i enviament, postvenda.

2.Prevenda, només la guia, específicament, elecció del model, configuracions del model, personalització de programari i funcions, personalització de pagament.

3. Pagament i enviament, negociem un pla.

4. Postvenda, inclosa la guia d'operació de la màquina nova (maquinari i programari de gestió), guia de reparació i resolució de problemes a distància,actualització de la màquina i suport tècnic, suport de peces de recanvi, formació independent de manteniment i reparació.

5.Els nostres recursos de servei, l'equip (gerent de comptes, enginyer de maquinari i programari), la cooperació (curs de vídeo i pdf, orientació en línia, orientació sobre el terreny).


Productes relacionats

ENVIAR MISSATGE

WhatsApp
Correu electrònic