ENEN
Tots els pobles

Inici> Notícies

Oportunitats de negoci de cas d'ubicació

Temps: 2022-09-24 Accessos : 24

Oportunitats de negoci de cas d'ubicació

Campus escolar

Per al desenvolupament del negoci de màquines expenedores, les escoles són una bona opció.

Tell apareix,la ubicació, és relativament tancat,i hi ha un trànsit enorme, taquí hi ha un gran nombre de persones concentrades durant tot l'any. L'àmbit de l'escola inclou escoles primàries, escoles secundàries, col·legis i universitats, i diverses escoles professionals. tècnic escoles.En general, en ciutats/pobles amb relativament ràpid estable desenvolupament econòmic, la distribució geogràfica de les escoles serà més densa.

Busitat estabilitat, ja que l'escola mantindrà bàsicament un gran nombre de persones concentrades durant tot l'any, i els alumnes que són el principal cos de la multitud., ells tenen necessitats de consum diari, de manera que l'escola té un bon estat bàsic per venda de màquines.

Les mercaderies,aperitius i begudes saludables, llet, aliments frescos,gelat, menjar calenti necessitats quotidianes, papereria, les màquines expenedores poden vendre la major part de les mercaderies.Aperitiu i beguda, llet,necessitats quotidianes, aquestes mercaderies tenen un gran consum i una alta freqüència de consum, cosa que pot garantir la estabilitat d’ingressos.El negoci sempre és jonnovative i creatiue a les escoles,i de moda o noves compres Els mètodes (de pagament) que satisfan la curiositat dels estudiants sempre poden desencadenar un auge del consum. Per tant, el potencial de negoci expenedor escolar és continu i prou gran.

Busitat flexibilitat, allà hi ha moltes opcions per al màquina col·locació a l'escola, com ara el pati, l'entrada de la menjador, la planta baixa del dormitori, la sala de la biblioteca  edifici docent lobby, etc. Atès que les màquines expenedores poden funcionar les 24 hores del dia,ells pot tenir un paper important davant les necessitats de compra sobtades i urgents,imagina quan has de comprar medicaments o aperitius a mitja nit.

Rresistència al risc, mentre l'escola continuï funcionant amb normalitat, el negoci de les màquines expenedores sempre és normal a l'escola.En la situació, les botigues de conveniència a l'escola o a prop de l'escola, si no poden obrir per negocis, la màquina expenedora ajuda molt.

OD'altra banda, la màquina expenedora és segura a l'escola que al carrer'

, i la màquina pot tenir en compte problemes d'higiene a causa del pagament sense contacte (alguns models disponibles), és útil en algunes situacions.

Lloc turístic

Per al desenvolupament del negoci de màquines expenedores, les atraccions turístiques són una altra bona opció.

Part 1,demanda del consumidor.A les atraccions turístiques, berenar&La beguda té un gran consum i una alta freqüència de consum, especialment durant la temporada alta turística. En comparació amb botiga de conveniència tradicional,el mateix matèries primeres es pot vendre a un preu unitari inferior en una màquina expenedora,la un altre mercaderies que pot ser exigit al lloc escènic, com impermeables, paraigües, subministraments mèdics i sanitaris, etc.la majoria es poden vendre en una màquina expenedora.A més, la màquina expenedora pot cobrir posició que botiga de conveniència tradicional no pot irradiar.

Part 2,el cost del lloguer.En comparació amb botiga de conveniència tradicional, a expenedor automàtic només ocupa uns 1-5 metres quadrats d'espai, el negoci pot evitar costos de lloguer elevats. A més, una persona pot ser responsable d'almenys 4 vending machines,la lEl cost laboral de les màquines expenedores es redueix molt.

Part 3,la gestió d'operacions.Amb l'anàlisi de les dades de vendes i la retroalimentació de la informació d'operació al programari de gestió, podeu ajustar la categoria de productes bàsics i fer la reposició oportuna.En general, l'entorn del lloc escènic és segur, i és així molt favorable a llarg termini màquina operació.

Part 4,els models de negoci i màquina.Si hi ha un pressupost de costos suficient, podeu provar una varietat de models,in a més del tradicional berenar& màquina expenedora de begudes,especialitzat màquina expenedora de begudesque suporten la refrigeració i la calefacció function,màquina expenedora d’aliments calents,màquina expenedora de gelats, màquina expenedora de cafè, atots aquells que puguis considerar.

Part 5,anegoci d'ingressos addicionals.La màquina expenedora de pantalla gran pot fer negocis publicitaris,la fixa publicitat parts de la pantalla es pot utilitzar per Introduir la informació d'indrets panoràmics, mapes turístics de jocs o altres anuncis comercials.El negoci pot aportar comoditat als turistes, i es pot reduir la cost de lloguer de lloc escènic,o obtenir altres ingressos de publicitat comercial.

Part 6,comoditat del consumidor.Usualment,vending machines podria col·locar-se allà on es pugui connectar la font d'alimentació. Atès que la màquina expenedora pot funcionar Les 24 hores del dia, és una bona estació de subministrament per als turistes que pugen muntanyes i visiten de nit. A més, els mètodes de pagament de les màquines expenedores són convenients, in a més del bàsic efectiu, moneda, targeta acceptador configuracions, telèfon mòbil pagament que la versió estàndards internacionals, i altres pagaments sense efectiu, específicament, el QR codi, mòbil NFC,cara/empremta digital i altres funcions de pagament poden ser personalitzat i desenvolupat mitjançant l'acoblament amb tercers.

Altres ubicacions

A més de l'escola campus i turístic lloc, fàbriques, hospitals, aeroport&estacions, edificis d'oficines, etc, aquests se solen considerar bona elecció.Aquests ubicacions solen tenir bones oportunitats de negoci,oés clar, el oportunitats de negoci ddepenen de la teva realitat local,i sempre compartirem amb vosaltres les últimes tendències en la indústria de les màquines expenedores.

 

 

 

 


WhatsApp
Correu electrònic