ENEN
Tots els pobles

Inici> producte > Màquina expenedora d'aliments

AF-CEL-60C(V22) Màquina expenedora de pa amb pantalla tàctil de 22 polzades

面包主图
面包2
面包1
Investigació

AF-CEL-60C(V22)_01

AF-CEL-60C(V22)_02

AF-CEL-60C(V22)_03

Informació bàsica

aplicació:

La dimensió del model(alçada amplada profunditat) 1940 * 1290 * 870 mm, el seu pes (sense acceptador d'efectiu/moneda/targeta)330kg,it's suitable for operating in schoolcampus,factories,residence,

aeroports, estació i metro, comunitat i altres ocasions interiors i exteriors.

Arrencada del motor:

La tensió del model CA 220-240V/50-60HZ

Àmbit de venda:

El seu canal de càrrega,principalment cinta transportadora tipus,els articles es lliuren sense problemes amb el sistema de lliurament de l'ascensor.És la configuració del sistema de refrigeració,la temperatura es pot ajustar de manera flexible entre 4℃ i 25,és apte per vendre various fragile items and various packaged food(such as biscuits, bread, cup cake, baked food,etc).

Capacitat del contenidor:

There are 6-8 layers in total,tel canal de càrrega és ajustable,tanmateix, això's principalment per a grans mercaderies,hi ha són 420-560 matèries primeres es pot col·locar segons la mida específica de les mercaderies.

Experiència de compra:

És 22 pantalla de polzades, secció de compres,la pantalla d'interacció intel·ligent, compatible amb la funció del carretó de la compra,múltiples mètodes de pagament i compra convenient.

La secció de publicitat, informació i promocions multimèdia, publicació remota amb programari de gestió intel·ligent.AF-CEL-60C(V22)_05

AF-CEL-60C(V22)_06

Personalització de la màquina

Estructura i maquinari:

1. Fuselatge gruixut, fuselatge d'acer integrat,la xapa d'acer recoberta amb pintura anticorrosió.

2.Segell de la porta d'aïllament de PVC, a prova de pols, a prova d'aigua i temperatura aïllant dins i fora de la màquina, més estalvi energètic i eficient.

3.Built en espai d'emmagatzematge, reposició més còmoda.

4.La base de la nostra màquina es pot desmuntar i substituir de manera independent, oferim diverses opcions per a la base.

Disseny destacat:

1. Suport de protecció d'apagat.

2. Vidre endurit de doble capa, el sistema de desfogging frontal de vidre is opcional.

3.Entrada antirobatori, acceptador d'efectiu/moneda, taquiller de seguretat.

Tecnologia de refrigeració:

1. Folre modelat d'escuma per mantenir una temperatura constant.

2.Sistema modular de refrigeració, compressor comercial, refrigeració forta i ràpida, el nou refrigerant ecològic compleix amb els últims estàndards de la UE i els EUA.

3. Pantalla digital de temperatura, compatible amb la configuració i el seguiment de la temperatura remota.

Configuracions de pagament:

1.Efectiu, monedes, pagaments amb targeta compatibles, adoptant un disseny estàndard MDB internacional i admet diversos estàndards internacionals per a moneda estrangera.

2.La màquina equipada amb càmera de seguiment, el seu pagament seria segurr.

Tota la màquina i el detall, professional i d'alta qualitat.


所有通用

Solucions de venda automàtica rendibles

Solucions de programari:

AFEN Sistema intel·ligent de servei SAAS

Sistema de servei icloud de telemetria, gestió remota, gestió de programari fàcil i operació remota intel·ligent, és gratuït per sempre després de comprar la màquina.

Les seves principals funcions inclouen,

1. Seguiment en temps real

2.Videovigilància

3.Configuracions de funcionament

4.Alarma d'errors

5.Anàlisi estadístic

6.Avaluació de la renda

7.Configuració de la promoció

8.Configuració de la publicitat

9.APLICACIÓ Mòbil

Solucions de pagament:

A més de les configuracions bàsiques d'efectiu, moneda, acceptador de targetes, fins i tot la verificació d'identificació, l'opció de funció de verificació d'edats.

Més important encara, el pagament amb telèfon mòbil que la versió estàndards internacionals i altres pagaments sense efectiu,

concretament, el codi QR, la cara-escaneig/ empremta digital, NFC i altres funcions de pagament es poden personalitzar i desenvolupar mitjançant l'acoblament amb tercers.

Servei AFEN:

1. El nostre servei complet, prevenda, pagament i enviament, postvenda.

2.Prevenda, només la guia, específicament, elecció del model, configuracions del model, personalització de programari i funcions, personalització de pagament.

3. Pagament i enviament, negociem un pla.

4. Postvenda, inclosa la nova guia d'operació de la màquina (maquinari i programari de gestió), resolució de problemes remots i guia de reparació,actualització de la màquina i suport tècnic, suport de peces de recanvi, formació independent de manteniment i reparació.

5.Els nostres recursos de servei, l'equip (gerent de comptes, enginyer de maquinari i programari), la cooperació (curs de vídeo i pdf, orientació en línia, orientació sobre el terreny).


Productes relacionats

ENVIAR MISSATGE

WhatsApp
Correu electrònic