ENEN
Tots els pobles

Inici> Notícies

Preparació per al negoci de màquines expenedores

Temps: 2022-09-24 Accessos : 55

Preparació per al negoci de màquines expenedores

Part 1

If tu és una empresa de marca en la indústria minorista,o un majorista o minorista de productes bàsics,tenint en compte la ubicació directament i apreneu a operar màquines expenedores. 

Com a nou practicant sense matèries primeres canals,d'una banda, cal aprendre l'estratègia de funcionament, d'altra banda, cal trobar els socis of canals de mercaderies.

El primer,heu de considerar a quin mercat trieu entrar,acom a nou entrant, us recomanem que comenceu amb uns pocs matèries primeres categoria,una sèrie de preguntes que cal tenir en compte, productes alimentaris o no alimentaris? quins tipus d'aliments o no alimentaris? quant de temps teniu previst operar?   la preparació de els vostres plans de còpia de seguretat.

Tell darrer, heu de tenir en compte el pagament i el descompte, després la consideració de la vostra estratègia de canals de productes bàsics a mitjà i llarg termini. 

Part 2

Una sèrie de preguntes al voltant decisió d'ubicació, la primera, la consideració de la vostra estratègia d'ubicació a mitjà i llarg termini. 

Nosaltres li recomanem inspeccioneu el negocis entorn al lloc abans de l'inici del negoci, especialment la decisió d'ubicació és a a l'aire lliure scenes. Hem de conèixer la situació del sòl, protecció contra la pluja, font d'alimentació, i un altre condicions de seguretat.

A més,quan es refereix la negociació del cost del lloguer de la ubicació. Us suggerim que si no hi ha certesa de rendibilitat absoluta, podeu considerar el mètode de pagament del lloguer de la quota d'ingressos de les màquines expenedores.

Part 3

L'elecció del model de màquina,based a la decisió del model de negoci que heu pres, si opera de manera independent i voleu comprar una màquina. Us recomanem que escolliu un fabricant de venda automàtica per comprar la màquina expenedora. Benvingut a visitar-la AFEN per a consulta,our varietats d'alta qualitat models de màquines   serveis de suport professional llauna  Ajudeu el vostre negoci de màquines expenedores.

Part 4

Les llicències comercials pot ser necessari en molts països/regions,hauríeu d'aprendre més sobre això abans de començar.

Part 5

Per previsualitzar el operació de màquines expenedores,wvingui a visitar-lo AFEN per a consulta, benvingut a visitar nostre fàbrica,et podem portar a practicar diversos màquina models i el operació of programari de gestió, També us oferirem cursos de vídeo lguanyar la funcionament de la màquina sistemàticament de tots els aspectes.

 

 


WhatsApp
Correu electrònic